”Bortom horisonten” för reapris 99:- plus frakt

OBS Rean är nu över men du kan beställa den för 130:- plus frakt, totalt 209:-

Det blev ingen båtmässa ”Allt för sjön” i år men rabatterat pris på boken ”Bortom horisonten” kan jag bjuda på till den 23:e mars. Boken kan köpas för 99:- plus frakt och är full med råd och tips illustrerade med egna erfarenheter om hur det är att segla bortom horisonten. Boken innehåller mina tankar och erfarenheter efter att ha seglat över 100 000 sjömil ombord på ett 50-talet olika båtar under ett halvt sekel. Vad jag skulle vilja ha vetat innan jag gav mig iväg bortom horisonten.

Du kan beställa boken fram till den 23:e mars för bara 99:- + frakt 79:- inom Sverige genom att Swisha 178:- (99:- + 79:-) till 070-681 51 61 (Magnus Linden) och skriv leveransadressen i meddelandet.

Nu kan du också läsa kapitlet om ankring som smakprov. Klicka här för att få mer information om boken och hur du beställer den.

”Bortom horisonten” har fått recensioner som ”Inget att fundera på, köp boken även om du nöjer dig med segling i Skandinaviska farvatten!” och ”Detta måste vara den optimala handboken för segling, inte bara långfärdssegling”.

Den här boken är till för dig som funderar på att segla bortom horisonten och förverkliga drömmen om att segla långt och uppleva nya hamnar och ankringsplatser, oavsett om det är på egen köl, med en hyrbåt eller som charterbesättning. Jag har seglat på alla tre sätten och i boken delar jag med mig av mina erfarenheter och kunskaper och boken innehåller det mesta som inkluderas i Utsjöskepparen, förutom de matematiska beräkningarna för tidvatten. Det är en bok med information, råd och tips från mina och andra seglares erfarenheter illustrerade med egna erfarenheter. Det är en bok som sammanfattar de kunskaper som jag upplevt som viktiga och som jag önskat jag haft innan jag började segla bortom horisonten. Det är inga sanningar utan det är mina erfarenheter och den kunskap jag läst mig till eller fått genom andra som jag mött genom seglingarna som jag nu vill dela med mig av i denna bok.

Boken innehåller det som jag tycker är viktigt för segling bortom horisonten. Den beskriver de olika sätten man kan segla på; att hyra en båt, som yrkesbesättning på charter- eller privatbåtar eller segla på egen köl. Den har också kapitel om båten och dess utrustning men även allt från ankring och tidvatten till myndigheter och nödvändig dokumentation ombord, navigering, väder, sjösjuka, hur det är att segla 24/7. En annan viktig del är besättningen och roller ombord. Min förhoppning är att boken ska bli en hjälp på vägen att hitta ditt eget sätt att njuta av seglingen och klara av de utmaningar som dyker upp bortom horisonten.

Välkommen att läsa mer i detalj vad den handlar om (finns en innehållsförteckning) och vad andra tyckt om den och hur du beställer den på hemsidan.

Share Button

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Translate »