Bortom horisonten

Från skärgårds- till oceansegling

Böcker jag bidragit till

Under denna meny finns två böcker jag inte skrivit själv utan bara har bidragit till. Den ena är “Mot en ny horisont” en bok bok fylld med salta historier från oceanerna. 10 svenska författare och långfärdsseglare öppnar locket på skattkistan av spännande, inspirerande och fascinerande berättelser från deras resor på de sju haven. Överskottet går till de drabbade efter orkanen Irma och Maria i Karibien. Jag har skrivit ett av kapitlen som handlar om hur jag förberedda och klarade av mötet med orkanen Gloria ombord på en Swan 578:a i Long Island Sound.

Den andra är Duncan Wells bok “Stress-free sailing” som jag översatte för Nautiska förlaget, som var en del av Norstedts, med titeln “Segla utan stress”.

Views: 4
Share Button
Translate »