Bortom horisonten

Från skärgårds- till oceansegling

AllmäntBöckerTips och råd

Boken “Bortom horisonten” ute i bokhandeln

13062419_O_1

Min bok Bortom horisonten finns nu ute i bokhandeln. Det går även bra att köpa direkt från mig på denna hemsida eller vid någon av mina föredrag (se kalendern i högermarginalen).
De första recensionerna har nu kommit och nättidningen Dagens Båtliv har citat som: Äntligen en bok fylld av praktiska tips, även för oss som inte tänker segla på oceanerna! och Jag fångades direkt av boken och sträckläste den i stort sett från pärm till pärm. Kan även med fördel läsas i olika avsnitt var för sig. Inget att fundera på, köp boken även om du nöjer dig med segling i Skandinaviska farvatten!

Läs hela recensionen i Dagens Båtliv här.

Läs recensionen i Båtliv här.

Läs recensionen i Ystads Allehanda här.

Läs mer om boken här.

Share Button
Views: 6

Magnus Lindén

Jag, Magnus Lindén, som skapat denna hemsida är en person vars passion för segling och upplevelser förknippade med segling började i tonåren och har följt mig genom åren även om formen och omfattningen skilts sig åt över tid. Det har varit en tonårstid med träbåtar, en karriär som charterskeppare på världshaven, en period som frilansjournalist för båttidningar i kombination med leveransseglingar, en lugnare tid med familjeliv, 8-5 jobb och semestersegling i skärgården och nu en upptrappning av båtlivet igen med inköp av en Solitaire 52:a som ligger i Medelhavet. Erfarenheterna från mitt seglarliv har jag samlat i boken Bortom horisonten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »